Plånboksvänligt pris på ditt nya kök

Att behålla köksstommarna men byta luckor, lådor och inredning är ett plånboksvänligt och miljösnällt sätt att förnya ditt kök. Priset beror på hur stort köket är och vilka luckor, stänkskydd och andra detaljer du väljer. Under ett hembesök av en köksexpert så får du hjälp med tips och råd tillsammans med svar på vad just ditt kök kostar med Härjedalsmetoden®.

Slät r3 Miljöbild

Pris för köket

fr 42 700 kr

Pris för köket

fr 42 700 kr

Hos oss inkluderar våra priser även montering. Du får ditt kök levererat och monterat av kunniga hantverkare – ofta på bara en dag. Priset på ett HärjedalsKök varierar utifrån storleken på köket och vilka val som görs. Ett normalstort kök brukar hamna på mellan 30 000 och 100 000 kr med Härjedalsmetoden®. Passa på att boka ett hembesök så du i lugn och ro titta på våra produkter och får svaret på vad just ditt kök kostar.

Välj betalningssätt
Du väljer själv hur du ska betala – direkt eller med hjälp av någon av våra samarbetspartners Wasa Kredit eller Santander Consumer Bank. Genom en delbetalning kostar exempelvis ett kök för 50 000 kr dig 800 kr/månad. Ett smidigt och uppskattat betalningssätt. Läs mer här.

I ett HärjedalsKök ingår

Ett personligt hembesök med rådgivning i ditt kök, oavsett var i landet du bor. Vid hembesöket gör våra noggranna köksexperter en prisuppskattning, vi ansvarar sedan för måttagning och hjälper till med frågorna runt ditt kök. I vår fabrik i Funäsdalen tillverkas sedan måttbeställda köksluckor, täcksidor och lådfronter som levereras tillsammans med det modernaste lådorna och gångjärnen som just nu finns på marknaden. Vi ansvarar för nedmontering av ditt gamla kök, levererar och monterar ditt nya kök tillsammans med nya bänkskivor, hoar och stänkpanel, allt på oftast en dag.
Efter köksmontering så hör vi sedan av oss så att allt är bra.

Detta ingår inte

El- och VVS-installation.