Köksluckor med den rätta känslan

Valet av köksluckor sätter tonen för ditt nya kök. Hos oss väljer du bland ett brett utbud av färger, material och detaljer – och för att vi ska kunna garantera att du får den kvalitet som du efterfrågar tillverkas köksluckorna i vår alldeles egen fabrik i Funäsdalen.

Självklart är det enklast att först få känna och klämma, så när du känner dig redo kan du snabbt och kostnadsfritt boka in ett personligt hembesök – så kommer vi och visar hela vårt utbud av köksluckor och hjälper vi dig med valen på plats. Under tiden är du varmt välkommen att botanisera runt bland Syrén, Norrek och Renlav.

Välj stil på luckor och lådor

Är du ute efter ett kök med wow-känsla? Eller kanske ett lite mer diskret? Stilrent, lantligt eller urbant? Färgglatt eller antikvitt? Här hittar du en mängd olika släta och mönstrade luckor att välja mellan.

För att ge dig så bra kvalitet som möjligt tillverkas alla luckor i vår fabrik i Funäsdalen – bland vackra fjällmassiv och storslagen natur – så att du får ett kök utan mellanhänder. Vill du kika på hur det går till? Se klippet här.

Ljusnan, Pärla, Slät eller Grefs – känns det svårt att veta? Välkommen att boka ett personligt hembesök så kommer vi hem till dig, visar alternativ för dina luckor och hjälper dig med besluten.