Delbetalning

Du väljer hur du ska betala ditt kök

Så snart som köpeavtalet är signerat påbörjar vi tillverkningen av ditt kök. Det här gör att vi kan hålla våra  leveranstider så korta som möjligt. Som kund hos HärjedalsKök betalar du ditt kök först efter att det är monterat, genom antingen delbetalning eller faktura.

Vi samarbetar med Wasa Kredit som är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank samt Santander Consumer Bank för flexibla och förmånliga finanseringslösningar. Det här gör att vi erbjuder vi våra kunder ett flertal lösningar på delbetalning för att ha något som passar dig och ditt hushåll. Delbetalning är enkelt, tryggt och flexibelt för dig som kund och du väljer själv vilken månadskostnad som passar dig. Våra köksexperter hjälper till med din ansökan och kan berätta mer om de förmånliga alternativ du har som kund hos HärjedalsKök.

Varför ska jag välja delbetalning?

  • Välj den betalningstakt som passar dig
  • Du kan när du vill slutbetala eller extraamortera utan kostnader
  • Enkelt, flexibelt och smart

 

Enkelt och kostnadsfritt

Boka vårt populära hembesök så får du hjälp med din kökslösning. Då kan du i lugn och ro titta på våra produkter. Valet blir enkelt då du får titta på färger och mönster i ditt egna kök med den verkliga belysningen. Våra köksluckor är slitstarka och lättskötta samtidigt som de är snygga.

Lådorna går att få i två modeller, en enklare basmodell och en lite lyxigare självdämpande. Vi rekommenderar att byta ut så många som möjligt av dina underskåp till lättrullande lådor. Du får en helt annan översikt över dina kökssaker samtidigt som det är mycket mer lättarbetat i köket.

Vi gör det enkelt och bekvämt för dig utan mellanhänder. Prisvärt och med 5-års garanti!

Har du ytterligare frågor om betalningsalternativen kontakta din närmaste säljare. Bor du i Finland eller Norge kan du givetvis också delbetala, kontakta din säljare så får du veta mer.